Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeşte în oameni!"

Despre noi


La intersecția dintre economie socială, sport și dragostea pentru natură se află asociația Turism Activ Trascău.

Afacerea socială Turism Activ Trascău a fost înființatăîn ianuarie 2015, în cadrul proiectului cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în OAMENI!

TaT contribuie de  la începutul  anului  2015 la dezvoltarea durabilă a zonei Trascău prin susținerea și implementarea diverselor programe culturale, sportive și recreative. Proiectele sunt concepute în contextul economiei sociale și contribuie la crearea unor rețele locale și regionale pentru a facilita dezvoltarea economică sustenabilă.

Situat la 60 de km de Cluj-Napoca, satul Rimetea nu este doar unul din cele mai frumoase sate din Transilvania, ci găzduiește și o serie de activități care văîndeamnă să ieșiți din spațiul confortabil și să vă încărcați cu energie. Printre activitățile pe care vi le propunem se numără: plimbări cu bicicleta, drumeții, zbor cu parapanta, rafting, trasee de cățărat, team-building-uri.

Filosofia noastră: Parte din comunitate

Misiune: Ne concentrăm energia și resursele pentru dezvoltarea durabilă a zonei Trascău

De ce noi?


Iubim și respectăm natura, astfel că activitățile desfășurate de noi sunt în siguranță atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru vizitatori.

Siguranța – Cel mai important aspect pentru noi. Din acest punct de vedere, garantăm atestarea personalului de către organe oficiale, precum și echipamente inspectate la zi în concordanță cu normele europene

Facilități – Faptul că ne desfășurăm activitatea în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European ne permite săpunem la dispoziție facilitățiși echipamente  de înaltă performanță

Experiența – Nu suntem doar împătimiți ai sportului, ci avem și experiența necesară pentru a susține astfel de activități. Fiecare membru al echipei are experiență anterioarăîn turism sau Resurse Umane.

Te afli în locul potrivit dacă…

– Ești pasionat de aventura ușoară

– Dorești săîncerci și alte sporturi, care nu pot fi practicate într-o sală – oferim activități polisportive

– Respecți natura și vrei săînveți unele lucruri despre locul în care îți petreci timpul

– Ești interesat de ecoturism și de sprijinirea micilor întreprinzători

– Dorești să ai parte de o experiență culinară pe care o vei povesti și nepoților

– Ai sufletul tânăr și dornic de aventură – vârsta maximă admisă este de 80 de ani